Неділя, 19.05.2024, 16:30
Вітаю Вас Гость | RSS

Шевченківська загальноосвітня школа I-III ступенів №33


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Вересень » 1 » Деь Знань - свято Першого Дзвоника
11:59
Деь Знань - свято Першого Дзвоника

1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.

Радісна, піднесена атмосфера панувала на подвір’ї Шевченківської загальноосвітньої школи № 33. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

У 2016 - 2017 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 15 допитливих і непосюдичих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Вони із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах.  Хвилювалися й випускники, адже це їх остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вони стануть дорослими і покинуть свою другудомівку – школу. Приємні, щирі слова на адресу вчителів пролунали з уст одинадцятикласників, які подякували своїм наставникам за невтомну працю, за добро. Своїм молодшим друзям вони побажали успіхів у навчанні 

Директор школи привiтала з початком нового навчального року учнiв, їхнiх батькiв та вчителів, побажала  нових перемог у навчаннi, спортi, щоб у новому навчальному році  діти отримали максимум позитивних емоцiй, а вчителi пишалися ними.

На свято,  крім вчителів, дітей та батьків завітали гості: заступник міського голови Покровської міської ради Валерій Віталійович Аржавітін, голова Шевченіквської селищної ради Надія Дмитрівна Меркулова, представники Покровсько-Селидівського військомату роти охорони Юрій Олександрович Артюх, Олександр Юрійович Лубкін, завідувач дошкільного навчального закладу "Голубок" Наталія Анатолівна Гнатенко, настоятель Свято-Василівського храму протоієрей Євген Вітьєв.

Саме в цей день учні з особливою теплотою та трепетом у серці, згадали своїх вчителів, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Перший дзвоник, який подарували школярам Сергій Корнієнко та Вероніка Самбурова, покликав учнів до затишних класів.

        Хай буде всім нам день оцей, як свято,
Хай буде щастя в серці у батьків.
             Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий
Хай буде радість вищою від слів!

 

Переглядів: 246 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz